יעוץ

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

17/07/2013 | 12:09 | מאת: ניקולא

אני לאחר חסימה עורקית ברגל שמאל מ-2001 ואוטם שריר הלב ובעקבותיו ניתוח שלוש מעקפים מ-2006 .סובל מ-pvd ,כולסטרול,טרשת עורקים,סכרת . במצב כללי טוב (ldl 72)ההמוגלובין a1c נא אצלי בין 6.7 ל-7.1 . אני אמור להגיע ליעוץ פרטי אצל מומחה לסכרת .איזה בדיקות כדאי שיהיה לו מול העיניים כדי שיוכל לקבל החלטות נכונות להמשך טיפול של הסכרת שלי ?

17/07/2013 | 14:45 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום ניקולא- יש לבדוק תפקודי כליות וכבד.ספירת דם שתן למיקרואלבומין.לבצע עקומת סוכר בגלוקומטר ביתי.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה