סוכרת...??!!

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

02/11/2012 | 16:56 | מאת: א

שלום רב. בתקופה האחרונה יש לי התקפים. תדירות ההתקפים הולכת ומתעצמת ואף הם מופיעים מספר פעמים ביום. ההתקף כולל: צמרמורת קור, רעד, זיעה קרה, דופק מהיר, תחושה שאני לא מרגישה את משקל גופי, תחושה שאני הולכת להתעלף, בחילה חזקה עד כדי הקאה. לאחר ההתקף נותר הרעד הפנימי, וישנה תחושת תשישות גבוהה. הרגשה של חוסר אנרגייה. כמו כן, עשיתי בדיקת דם. אך לא הייתי בצום. (אכלתי קורנפלקס ותמר7 שעות בערך לפני הבדיקה ) יצא: Glucose (B) - 78 HbA1C - 5.7 חשוב לציין שאני בת 28. טבעונית. בריאה. גובהי 1.73 והמשקל 63. אני מתאמנת באופן קבוע בין 4-5 פעמים בשבוע. האם יש לי היפוגלקמיה????????????? זקוקה לתשובה מהירה.. תודה רבה!!

05/11/2012 | 10:57 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום-מה גורם להפסקת ההתקף? האם אוכל של פחמימות מפסיק את ההתקף? אם התשובה היא לא אז לא מדובר בהיפוגליקמיה. סוכר 78 לאחר 7 שעות מהאוכל הוא תקין ו HBAC 5.7 הוא תקין

מנהלי פורום סוכרת והשמנה