חוסר איזון סוכרת סוג 1

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

10/06/2012 | 20:21 | מאת: לירון

שלום רציתי לדעת המוגלובין שלי עומד על 13.2 בערך והוא ממשיך לעלות עקב אי איזון וחוסר אינסולין בגלל שאני לא משתמש באינסולין בעיקר בצוהורים ובלילה(לנטוס אני לוקח כול בוקר) מודד במכשיר רק פעם ביום רק בבוקר רציתי לשאול מה הסיכונים אם אני ממשיך ככה ??? אם אני יורד ב HbA1c ל6 מה הסיכונים שיקרו לי בהמשך הדרך ???

11/06/2012 | 14:29 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום לירון-HBAC 13 מסוכן ביותר לכלי דם הקטנים לעיניים לכליות לאיבר המיןלעצבים.בנוסף יש נזקים לכלי דם הגדולים -הלב המוח. HBAC יכול להיות גם 7 לא חייב 6 .ככה נמנעים הנזקים של סוכר גבוה אך צריך לבדוק כדי למנוע ירידות סוכר קח את עצמך בידיים,תזריק ותבדוק .גש למרפאת סוכרת בהקדם.

11/06/2012 | 18:40 | מאת: זק

התסמינים הקשים שהוזכרו ע"ד הד"ר באים בפיתאומיות,אלה מחלות שניתן לעצור אך לא להירפא מהם.לכן מניסיוני,אתה חייב לפחות בהתחלה עד שתגיע לאיזון,6 בדיקות דם ליום .

מנהלי פורום סוכרת והשמנה