אינסולין נמוך מ2 מודאגת

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

17/04/2012 | 16:32 | מאת: בת27

שלום רב, הנני בחורה בת 27 עם אנדומטריוזיס ובעיות סוכר (במשפחה כולם סוכרתיים) לפני חצי שנה היה לי גלוקוז 120 ולא בדקו כלום מעבר רק מעקב גלוקוז מאז רזיתי 4 קג הגלוקוז התייצב אך המשקל לא רוצה לעלות..אני בתת משקל שוקלת 49 גובה 167...תחושת חולשה באמצע יום רעד ידיים קשיי ראיה כאבי ראש..העלפויות בעבר פעם ראשונה בדקו אינסולין הנ"ל להלן התוצאות-- Insulin uIU/mL <2.00 6 *(.........) 29.1 BD1 גלוקוז הפעם בנומרה 89.. בעבר היה פעם 120, אחכ 105 ואז התייצב ל89+\-.. אשמח מאוד לעזרתך בפענוח הבדיקה והנחיה למי לפנות ומה עוד לבדוק??? תודה

18/04/2012 | 11:21 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום-תבקשי הפניה למרפאת יעוץ סוכרת ולדיאטנית.בנוסף כדאי לבדוק סוכר בזמן הרעד כי אולי זו ירידת סוכר.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה