תוצאות העמסת סוכר 100

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

13/03/2012 | 14:44 | מאת: ליאורה

שלום רב, אני בהריון 3, שבוע 27 ובשל סכרת הריונית בהריון קודם (שאוזנה על ידי תזונה בלבד) אני מקפידה על תזונה דלת סוכר ופחמימות פשוטות החל מראשית ההריון. לאחר העמסת סוכר 100 התקבלו התוצאות הללו ואשמח לדעת האם הכל תקין. לציין כי אני נמנעת מסוכר ולא יודעת אם יש בכך להשפיע או לא על הבדיקה. בצום 97.6 (לציין כי בבדיקות ביתיות כמעט אף פעם לא נמצא סוכר מעל 90 לאחר צום לילה) לאחר שעה 148.5 לאחר שעתיים 149.1 לאחר 3 שעות 108.5

15/03/2012 | 09:23 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום לאורה - הבדיקות שלך אחרי ההעמסה קצת מעל הנורמה. תגשי למרפאת הריון בסיכון -כפי הנראה את צריכה לקבל אינסולין במינון נמוך.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה