למרות שינוי ושיפור, נראה כי רמת הסוכר עלתה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

12/03/2010 | 18:14 | מאת: דוד

אני שמן,לפני כחדש עברתי בדיקות מעבדה שהצביעו על 124,לאחר יומיים מדדתי במכשיר ביתי של חבר 116. לפני כשבועיים וחצי החילותי במשטר שכולל שינויים חדים בהרגלי התזונה שלי, ללא מתוקים לחלוטין והחלותי בפעילות גופנית(הליכה) 2-3 פעמים בשבוע, ירדתי 3.5 ק"ג במשקלי, ואני מרגיש מצוין. לפני יומיים ערכתי שוב בדיקה במכשיר ביתי (3 ש' לאחר ארוחת בקר צנועה וקבלתי 136, והבקר אחרי צום קבלתי 128. איני מבין מה קורה ?)

27/05/2010 | 11:19 | מאת: ד"ר יצחק בר אור

אין להסתמך על בדיקה אחת בלבד ואין להתייאש -אורח חיים בריא כולל דיאטה ירידה במשקל + פעילות גופנית מביאה תוצאות טובות ומשפרת איזון של סוכר יתר לחץ דם + שומנים בדם לטווח ארוך .

מנהלי פורום סוכרת והשמנה