צמחי מרפא להורדת סוכר

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

04/02/2016 | 11:51 | מאת: ליז

הי, אשמח לדעת האם ישנם צמחי מרפא שהוכח לגביהם כי הם מסייעים בהפחתת רמות הסוכר? תודה

שלום, כן בהחלט ישנם מספר רב של צמחים סינים אשר הוכחו מחקרית כיעילים להורדת גלוקוז בדם. לדוגמה: פרי הגוג'י ברי שישנו בכל חנויות הטבע, הקינמון, צמח הקופטיס הסיני המצוין להורדת גלוקוז ומשפר את התנגודת לאינסולין, החילבה, צמח הג'ימנמה אשר גם כן מצוין להורדת גלוקוז, מעודד הרזיה, מפחית תיאבון, מוריד רמות שומנים בדם ומשפר תפקודי לבלב. ועוד רבים נוספים. חשוב לציין, שבכדי שהטיפול בצמחי מרפא יהיה אפקטיבי וללא תופעות לוואי. חשוב להתאים באופן אישי לפי המצב שלך את הצמחים הספציפיים המותאמים לך. הטיפול בצמחי מרפא מורכב מפורמולה המורכבת ממספר צמחים אשר סינרגיסטיים אחד לשני וכך משפרים את יעילותם. אני ממליץ להתקשר למרפאת DMC ולתאם פגישה בה אוכל להתאים לך באופן אישי את מרשם הצמחים. שמחתי לעזור ואשמח לענות על עוד שאלות. בנוסף אני מצרף לך לינק למחקר שהתבצע על פורמולת צמחים סינים אשר הוכחה כיעילה להפחתת הסיכון להתפתחות סוכרת: http://press.endocrine.org/doi/10.1210/jc.2013-3276?url_ver=Z39.88-2003&rfr_id=ori%3Arid%3Acrossref.org&rfr_dat=cr_pub%3Dpubmed& בברכה, נדב סגמן Dipl. C.M מטפל ברפואה סינית התמחות בסוכרת ובמחלות פנימיות

מנהלי פורום סוכרת והשמנה