היפוגליקמיה ריאקטיבית

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

02/06/2014 | 12:06 | מאת: שרה

שלום, אני בת 26, בהריון השלישי והאחרון החלו אצלי סימני חולשה, סחרחורות, רעד, טשטוש ראיה, והרגשה של עילפון ותמיד זה היה אחרי ארוחה טובה, לא אחרי נשנוש, כעת, 10 חודשים אחרי לידה, זה עדיין נמשך, רק בלי ההפרעות בקצב הלב שהיו בהריון, אחרי ארוחה טובה אני מרגישה ממש כאילו אני הולכת להתעלף, הייתי אצל רופא משפחה, והוא טוען שהכל מלחץ, וזה שום דבר, אני מתוסכלת, כי זה בדיוק מה שאני מרגישה. יש לציין שאבי עם טרום סוכרת וסבתי סוכרת נעורים. בהעמסת סוכר שנעשתה בהריון היתה תוצאה של 69, שאלתי את הרופא אם זה לא נמוך לאחרי העמסת סוכר, אז הוא אמר לי שזה מצויין... השאלה שלי האם זה באמת תוצאה טובה? יש צורך לחזור על העמסת סוכר? בהתחשב בעובדה שכל יום זה קורה לי, ואני מרגישה ממש גרוע בלי שום הסבר. רק אני יודעת שזה קורה אחרי אוכל, (אין לי אנמיה, בדקו את זה) אשמח מאד לתשובה, לשים סוף ופתרון להרגשה הזאת... תודה מראש!!!!

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב. מה שאת מספרת נראה לי כירידות סוכר.בהחלט צריך לבצע שוב העמסת סוכר ולבדוק זאת. בינתיים אל תוכלי הרבה בבת אחת.גשי לקבל הדרכה מדיאטנית

02/06/2014 | 13:32 | מאת: שרה

05/06/2014 | 20:06 | מאת: שרה

שלום, הרופאה שלחה אותי רק לבדיקות סוכר בצום, וכן ל HBA1C שאלתי אותה אם צרחך העמסת סוכר והיא אמרה לי שלא, כי הבדיקה השניה מראה שלושה חודשים אחורה, האם זה באמת מספיק?? אני ממש לא חושבת שממוצע של שלושה חודשים יראה דוקא את ההיפו, הרי יש מצבים שהרמה טובה, אז הממוצע אטלי יהיה באזור 70, מה שלא משקף את מה שקורה אחרי אוכל... האם להתעקש על העמסת סוכר? אם כן של כמה? 50 או 100?

מנהלי פורום סוכרת והשמנה