השפעות חיסון סרטן צוואר הרחם

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

01/12/2009 | 22:27 | מאת: טל

שלום, התחסנתי בחיסון סרטן צוואר הרחם לפני כחצי שנה. קראתי שיש עכשיו המון מחקרים על תופעות לוואי של החיסון כמו שיתוק בפנים ובעיות נוירולוגיות. האם הן מופיעות מיד לאחר המתן או מתפתחות בהמשך? מה דעתך בנושא? האם החשש מוצדק?

02/12/2009 | 05:06 | מאת: פרופ' יוסף מנצ'ר

שלום רב, יש כבר עשרות מיליונים של נשים בעולם שקיבלו את החיסון.התופעות שאת מדברת עליהן נדירות ביותר ולא תמיד קשורות לחיסון. אחרי חצי שנה אין לך כלל מה לחשוש. כל טוב, פרופ' יוסף מנצ'ר

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם