סיבות לכאבים צוואר הרחם בטן תחתונה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

09/09/2019 | 23:01 | מאת: א. א

שלום רב. אני בת 39 אחרי 3 הריונות וליידות. פניתי לרופא נשים בשל דימומים חזקים בין המחזורים וכאבים בבטן התחתונה הכוללים התכווצויות של הרחם וכאבים חדים מאוד וקצרים בבטן התחתונה מאוד, בעיקר בצד ימין עם הקרנה לירך. בבדיקה נמצא ממצא מסויים בגודל 9*7 מ"מ בצוואר הרחם ונלקחה ביופסיה. אני ממתינה לתשובה. בינתיים הכאבים הולכים וגוברים. הם לא דומים לשום כאב אחר שחוויתי עד כה.. מדובר בכאב חד וקצר, אך הוא הולך ומתגבר מבחינת מס' הפעמים שמופיע ביום. היה חשד לבקע / הקנייה אך נשלל ע"י אולטרסאונד. ממה נובעים הכאבים האלו? האם יתכן כי הם מאותו ממצא בצוואר הרחם? מיואשת.. אשמח לקבל הכוונה. תודה רבה.

אנא פני לפורום מתאים.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם