שאלה בנוגע הדבקת וירוס הפפילומה בזמן נישואים 6 שנים

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

19/08/2019 | 11:49 | מאת: אלונה

שלום וברכה, אני עם בעלי מזה 6 וחצי שנים, לפני 10 שנים חליתי בפפילומה וטיפלתי בזה. היום אחרי 4 הריונות רצופים (5 ילדים בינהם תאומים) שוב הוירוס התפרץ . השאלה שלי היא, איך יכול להיות שנדבקתי שוב ? הרי בלידות כל הבדיקות שלי היו תקינות (1 וואקום 3 קיסרי) ,האם בלידות לא בודקים את הוירוס? האם אני נדבקת שוב ושוב מבעלי? (גם לפני 10 שנים נדבקתי ממנו - אחרי זה דרכנו נפרדו עד ששוב התחברנו . למיטב הבנתי גם אם לא ידוע על וירוס הוא יוצא מהגוף אחרי שנה . האם יש חשש לחוסר נאמנות מצד בעלי חד משמעית ? לא ברור לי איך נדבקתי שוב

אני עם בעלי מזה 6 וחצי שנים, לפני 10 שנים חליתי בפפילומה וטיפלתי בזה. ? האם בדקו אחרי גמר הטיפול את HPV PCR? כי יתכן שהנגיף נשאר בגוף והתפרץ שוב. השאלה שלי היא, איך יכול להיות שנדבקתי שוב ? וגם יתגן שנדבקת שוב. האם בלידות לא בודקים את הוירוס? = לא. האם אני נדבקת שוב ושוב מבעלי? = גם זה אפשרי.

22/09/2019 | 01:34 | מאת: צליל

מחמ

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם