כלמידיה וסיכונים,לחוצה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

28/02/2019 | 11:25 | מאת: חן

היי, לבעלי הבחינו כלמידיה מה שמוזר שאחנו רק אחד עם השנייה 3 שנים כנראה שהחיידק הזה ישב הרבה זמן. אנחנו מנסים להרות כחודשיים ובעלי ביצע את הבדיקה כבדיקה שיגרתית וככה אובחן .הוא לא תתסמינים. אני עם הפרשות צהובות והכתמות בין מחזורים.פאפ קולונוסקופיה ואולטרסאונד תיקנים. השאלה אם ודאי נדבקתי? פאפ+קולונסקופיה יכולה גם לשלול את החיידק? החיידק כלמידיה הזה יכול להשאר בגוף הרבה זמן? איך אדע שהוא לא גרם לי חלילה נזק בפוריות?

אנא פני לפורום המתאים. פה עוסקים בקונדילומה.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם