תסמיני כאב לאחר טיפול בנגע קונדילומה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

19/02/2019 | 10:27 | מאת: גלעד

היי ד"ר וקסלר שלום רב , לפני מספר חודשים נדבקתי בחיידק הארור, ביצעתי טיפול חנקני בקופ"ח. היה לי שקט כחודש וחצי באמת הכל חזר לקדמותו. לאחר חודש וקצת חזר הוירוס והתפרץ באותו מקום גדלה לי היבלת שנית. התסמיני : היו רגישות ולחץ באזורודחיפות לשתן כמו שהיה תחילה שפרץ. ביצעתי לאחר מכן לפני כ 3 שבועות טרם חודש טיפול לייזר במרפאה פרטית להסרת הנגע , הוסרו מספר נגעים כולל שהיה חשש . הגעתי לביקורת ונראה כי אין נגעים כלל עלה אזור כולל אתמול הייתי ביקור במרפאה אצל פרופסור לעור ומין שאמר שהעור נקי לחלוטין מבדיקתו כולל האזור בוא היה נגע. אך אם זאת אני עדיין מרגיש גירוי בעור נורא וכאב של לחץ באזור כולל באשכים . אותם תסמינים. ביצעתי בדיקות דם ושתן בבה"ח וגם PCR של כלמידה וזיבה והכל יצא תקין ושלילי. כירוג בבה"ח גם בדק ואמר אולי"פגיעה בעצב" אני כבר אובד עצות.. מצד אחד אומרים שאין לי כלום מצד שני התסמינים אות ציינתי אינם חולפים כלל. אשמח לעזרתך וחווד בנושא תודה רבה מראש . נ.ב מרחתי משחת סינטומיצין אך אין שיפור הלחץ והגירוי כואבים מאוד ולא חולפים.

לגבי הגרוי בעור מציע קולפוסקופיה.

19/02/2019 | 12:32 | מאת: גלעד

זה לא רק גירוי זה גם כאב. אין שום דבר על העור. הכאב הוא חזק גם כשיש התאפקות

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם