חשד לפפילומה במהלך בהריון

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

18/06/2018 | 22:44 | מאת: א.א

שלום, כרגע בהריון שבוע 19. במשך שנה לפני ההריון רופאים התלבטו לגבי הופעת פצעים בשפתיים חיצוניות בתחילה אובחנתי בהרפס גניטלי למרות ש PCR יצא שלילי טופלתי בזובירקס. עכשיו במהלך ההריון הופיע פצע וגרד, תרבית הרפס שלילי. בביקור האחרון הרופא חשד בפפילומה ברירית ושלח אותי לבדיקת ביופסיה. האם מסוכן בהריון? אין דרך אחרת לבדוק פפילומה? PCR או פאפ? פאפ קודם לפני ההריון יצא תקין.

18/06/2018 | 22:46 | מאת: א.א

הכוונה האם בדיקת ביופסיה מסוכנת בהריון?

ביופסיה אינה מסוכנת.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם