תוצאות בדיקה למחלות מין

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

30/03/2017 | 13:15 | מאת: בדיקה למחלות מין

היי, עשיתי בדיקות למחלות מין וזה התוצאות שקיבלתי. אשמח לדעת מה כל אחד מהם אומר ומה התוצאה. ובמידה והתוצאה היא שלילית איך אוכל להיפטר בפטרייה שכל הזמן חוזרת לי תודה רבה על המענה ! Chlamydia Trachomatis DNA - NEGATIVE GO Urine (PCR) - NEGATIVE .הבדיקה מבוצעת בשיטה מולקולרית 20 copies/ml רגישות השיטה הינה Vaginal Microscopy .משטח גרם מתאים לפלורה נורמלית Vaginal Yeast Culture אין צמיחת שמרים

02/04/2017 | 16:12 | מאת: ליטלמ

היי, עשיתי בדיקות למחלות מין וזה התוצאות שקיבלתי. אשמח לדעת מה כל אחד מהם אומר ומה התוצאה. ובמידה והתוצאה היא שלילית איך אוכל להיפטר בפטרייה שכל הזמן חוזרת לי תודה רבה על המענה ! Chlamydia Trachomatis DNA - NEGATIVE GO Urine (PCR) - NEGATIVE .הבדיקה מבוצעת בשיטה מולקולרית 20 copies/ml רגישות השיטה הינה Vaginal Microscopy .משטח גרם מתאים לפלורה נורמלית Vaginal Yeast Culture אין צמיחת שמרים

הבדיקה תקינה ואין פטריה.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם