כרונית בשילוב וירוס 24 שעות.

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

11/12/2016 | 13:17 | מאת: שאול.

שלום רב דוקטור ליכטנשטיין, פירוט והסבר קצר ככל הניתן: בן 39 מזוהה עם קרוהן+קולוטיס, מטפל והכל בסדר תקופה די ארוכה (או בשל רגיעה ו/או ע"י הטיפול בתרופות), אך פתאום לפתע בסופשבוע, התחילו שוב שלשולים כמו שלא היו מעולם, (נבהלתי ונלחצתי כמובן, כי הרבה זמן לא היה לי את זה ובטח לא בצורה כזאת). אך "התנחמתי" בכך שככל הנראה זה היה וירוס 24 שעות, (מה שחיזק את זה שהתלווה לעניין חום שטיפס ל-38.7 מעלות). שאלות: לא יודע אם עשיתי נכון, לכן שואל; 1.קודם כל, האם וירוס יכול להופיע בלי שום קשר למחלותיי (קרוהן+קולוטיס), והתגובות יהיו דומות ושוות, לכל אחד אחר שיחטוף וירוס =שלשולים? 2.והאם, עליי היה להמשיך כרגיל עם התרופות שנוטל -רפסאל-2X2 ליום, או שהייתי אמור לעשות מנוחה לתרופות שלוקח באופן קבוע, (וחוץ מכדורי אקמול שלקחתי פה ושם להקלה והורדת החום). שואל את כל זאת מכיוון שמשלשולים מימיים ללא הפסקה, לאחר יום יומיים, ולמרות שהקיבה עצמה לא הכי בריאה (קשה), בקושי רואה שירותים והבטן מרגישה נפוחה מאוד וכואבת קצת, וכל זאת למרות שלא אכלתי דברים קשים, בעיקרון לא אכלתי הרבה. *.פשוט מאוד רציתי לדעת, אולי להבא אם עשיתי נכון, האם עליי להמשיך בטיפול התרופתי כרגיל למרות הוירוס, או צריך או כדאי להפסיק עם המינון ליום יומיים, מכיוון שעובדת גם כן על המעיים. די חדש ולא מנוסה, לכן שואל אותך כל זאת, ועל כך מודה לך מעומק לבי!

12/12/2016 | 18:32 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

שאול שלום תוכל בבקשה לתמצת את שאלתך?

12/12/2016 | 18:38 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

האם וירוס יכול להופיע בלי שום קשר למחלותיי (קרוהן+קולוטיס) -- כן האם, עליי היה להמשיך כרגיל עם רפסאל -- כן

12/12/2016 | 19:48 | מאת: שאול.

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס