סופרלס לחולי קוליטיס

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

09/11/2016 | 10:54 | מאת: דנה

יש לי קוליטיס שלרוב מתבטאת בעצירות,.,דימום כרגע ברמיסיה עם רמיקייד. עם עצירויות. רציתי לדעת אם ניתן להשתמש בתכשיר זה ? פשוט ניסיתי לקחת כדור אחד במהלך היומיים האחרונים והיה לי כאבי בטן ושלשול כמה פעמים ביום . פוחדת מתחילת התקף. העם ניתן אולי לנסות חצי כדור או רבע?

10/11/2016 | 16:57 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

שלום דנה תנסי normalax - פקק אבקה (17 גר) מהול ב-300 מל מים, בבוקר אם אין יציאה עד הערב - בערב ניתן לקחת עוד מנה (בתוך 300 מל מים) מדובר בתרופה שמותרת לחולי קוליטיס ולא אמורה לגרום לכאבים

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס