סי אר פי

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

22/09/2016 | 19:43 | מאת: טלי

האם סי אר פי יכול לעלות בשל צינון ? בבדיקה שנערכה בחמישי היה סי אר פי 0.5 לאחר שבראשון- שלישי באותו השבוע הייתי מקוררת ( ממזגנים. קצת נזלת. קצת התעטשויות ). בבדיקות חודשיות עד כה המדד היה נמוך מאוד 0.07. בת 37. ברקע קרוהן. מחלה לא פעילה מ 2003 לאחר כריתה של המעי הגס . אודה לתשובתכם.

23/09/2016 | 12:14 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

שלום טלי, האם סי אר פי יכול לעלות בשל צינון ? -- יכול. מדובר במדד כללי של דלקת - לא ספציפי לדלקת כזו או אחרת, ויעלה כתוצאה מהרבה תהליכים דלקתיים, גם כאלה שאינם קשורים לדלקת מעי

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס