זריקות יומירה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

22/09/2016 | 10:24 | מאת: עדן

היי .. אני מזריקה יומירה פעם בשבועיים כבר כמעט שלושה חודשים.. ומאז שאני מזריקה יש לי המון המון פצעים בכל מיני חלקים בגוף ... בעיקר ברגליים,בחזה,בישבן,בידיים ובפנים.. עוד לפני שהתחלתי להזריק נאמר לי על ידי הרופאה שלי שהזריקות הללו מדכאות את המערכת החיסונית אך לא ידעתי שבזה זה התבטא.. אני בחורה צעירה ומעולם לא סבלתי מפצעים כלשהם בגוף, תמיד הייתי חלקה והתופעה הזו נורא לא טבעית לי ... אשמח לדעת אם יש איזושהי תרופה או תוסף תזונה שיכול לסייע לי שהפצעים האלה לא יצאו יותר ויעברו לי במהרה.. משהו שיחזק את המערכת החיסונית ויתן לה תמיכה עם הזריקות..תודה מראש ;)

22/09/2016 | 17:24 | מאת: רוני.

22/09/2016 | 18:29 | מאת: עדן

23/09/2016 | 11:44 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

רוני ועדן שלום רב כאן פורום בו רופא עונה לשאלות מטופלים. תקשורת בין מטופלים - חשובה ככל שתהיה - עדיף להעתיק לפורומים יעודיים לכך. תודה על ההבנה. שבת שלום.

23/09/2016 | 20:40 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

לעתים לא קל להבדיל בין פצעים ,רגילים, תפרחת שהיא (בחלק מהמטופלים) חלק ממחלת מעי דלקתית, ותפרחת משנית לטיפול ביולוגי (תופעת לואי של הטיפול) כאן - אין תחליף לבדיקה במרפאה. תפני לבדיקה של גסטרואנטרולוג שרשם את הטיפול במקביל, מציע לקבל גם חוות דעת של רופא עור

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס