נשירת שיער

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

16/09/2009 | 18:10 | מאת: רוני

האם יש קשר בין נטילת פרדניזון ואימורן לבין נשירת השיער? מדובר על נשירת שיער רצינית. ביקור אצל רופא עור, ובדיקות מתאימות שנעשו לא העלו דבר. לציין, שביתי החלה את הטיפול בפרדניזון במינון של 50 מ"ג, והיום כעבור חצי שנה היא נוטלת פרדניזון יום כן יום לא במינון של 2.5 מ"ג. ממש בדרך החוצה. לגבי האימורן מהר מאוד היא עלתה למינון של 150 מ"ג.

26/09/2009 | 12:56 | מאת: ד"ר אייל גל

נשירת שיער יכולה להיות תופעת לוואי של אימוראן ולא סביר שהיא קשורה לשימוש בסטרואידים . ד"ר גל

27/09/2009 | 11:21 | מאת: רוני

תודה על תשובתך. העניין הוא, שיש לקחת אימורן במשך 3 שנים ויותר. כיצד אפשר לפתור את בעיית נשירת השיער? הנשירה היא רצינית מאוד ומדובר במתבגרת. האם ניתן להחליף את אימורן בתרופה חלופית? גמר חתימה טובה רוני

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס