בעיה עם האימורן...

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

01/09/2009 | 18:51 | מאת: אנונימי

אני לוקח אימורן כבר שנה אבל יש בעיה שהיא דיי מפריעה לי .... אני יודע שאנשים לא ממש מעניין אותם הנושא הזה אבל לי זה מאוד מאוד חשוב. בעבר היה לי שיער חלק כמו של הסינים ועכשיו השיער שלי חלק אחרי שאני מסתפר ואחרי יומיים או אפילו יום אחד ,השיער ניהיה שרוף ובאמת שרוף (אפילו שיערות לבנות) והשיער ממש יבש ולא משנה מה שמתי עליו לא עזר! מה אני יכול לעשות ?? יש קשר בין האימורן לזה שהשיער נישרף מהר כל כך ,זה פשוט לא טיבעי

05/09/2009 | 21:42 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שהאימורן משפיע על השיער אך ייתכן שיש חסר בויטמינים או מינרלים מסויימים. כדאי להתיעץ עם רופא עור בעניין. ד"ר גל

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס