טיפול ברמיקייד

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

19/08/2009 | 22:42 | מאת: חן

לד"ר אייל גל שלום רב! אני בת 23 חולת קוליטיס 10 שנים, כשנתיים ללא רמיסיה. אחרי טיפול בסטרואידים שלא שיפר את מצבי התחלתי טיפול ברמיקייד. אחרי 2 טיפולים בהפרש של שבועיים עדיין לא מורגש שיפור של ממש. הכאבים פחתו (לא נעלמו לגמרי) אך היציאות עדיין מרובות (15-20 ביום). האם זה אומר שהתרופה לא משפיעה עלי? נשאר לי עוד טיפול אחד בעוד 4 שבועות.

27/08/2009 | 09:21 | מאת: ד"ר אייל גל

אני חושב שצריך לתת לטיפול עוד צ'אנס אם כי אחרי 2 טיפולים צפי שיהיה שיפור מסויים. ד"ר גל

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס