יציאות בלילה , עזרה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

14/09/2020 | 13:16 | מאת: michal2004

יש לי יציאות באמצע הלילה ומס פעמים מדובר ביציאות רכות המלוות בגלי חום. כבר מס'שנים לא ייחסתי לזה חשיבות, זה מתחיל להפריע לי ומלחיץ. לאבי יש קוליטיס. עשיתי בדיקות דם כלליות ויצא שמדד הסוכר שלי 110 מה אתם תוכלו לייעץ לי , אני נפגשת עם רופאת המשפחה מחר

שלום רב יציאות מרובות גם ליליות תקופה ממושכת, מצריכות בירור ראשוני על ידי בדיקות דם וצואה, ובמידת הצורך לשקול ביצוע קולונוסקופיה. ערכי סוכר 110 הינם ערכים גבוליים ועל רופא המשפחה להתייחס ולתת המלצות תזונתיות מתאימות בשלב ראשון. תרגישי טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס