אלופיסל תרופה לפיסטולה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

13/08/2020 | 20:04 | מאת: חן

שלום רב אני מעוניינת לקבל טיפול באלופיסל לפיסטולה פרי אנגלית לאחר שהטיפול ביומירה נכשל כעת שהתרופה נכנסה לסל כמה עלי לשלם בקופה אני משתתפת ב 15 % עדיין לפי הבנתי מדובר בעשרות אלפי שקלים??? אשמח להסבר ממי שטופלו בתרופהזו תשובת רופאת הפורום תודה

שלום רב ההשתתפות העצמית של המטופל בתרופה היא למעשה התקרה הרבעונית לתשלום בקופת החולים. במידה ואת מטופלת בהומירה באופן קבוע את גם ככה משלמת את התקרה הרבעונית כך שלמעשה אין תוספת תשלום על הטיפול. בהצלחה ד״ר שניר

16/08/2020 | 12:10 | מאת: חן

תודה רבה על המענה

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס