כריתת מעי גס בעקבות קוליטיס

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

30/07/2020 | 11:27 | מאת: מיקי

לאחותי כרתו את המעי הגס לפני מספר ימים. היא חשה כאבים חזקים. האם זה צריך להיות כך? מה עושים. קשה לסבול

שלום רב כאבים לאחר ניתוח צפויים להיות ויש ליטול משככי כאבים להקלה. אני מניחה שהיא עדיין באשפוז, במידה וכן יש לעדכן את הרופאים המטפלים במחלקה על מנת לברר האם יש סיבה אחרת לכאב פרט לעובדה שאחותך עברה ניתוח. במידה והיא בבית ויש החמרה בעוצמת הכאב, או עליית חום או כל ממצא חריג אחר, מציעה להגיע למיון/ לרופא מטפל ולהיבדק רפואה שלמה ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס