מה הסיכוי שהאבחנה שלי מוטעית?

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

12/06/2020 | 03:28 | מאת: אני

לפני כשנה אובחן שיש לי פרוקטיטיס מסוג קוליטיס ( לפי תוצאת הביופסיה), אך אינני סובל מכאבי בטן מיוחדים, אינני סובל משלשולים ואין לי התלקחויות. הדבר היחיד שהיה זה דם בצואה שבעקבותיו עשו לי בדיקת קולונסקופיה קצרה וקיבלתי נרות רפאסל. ידוע לי שבקוליטיס מתקיימות התופעות שתיארתי למעלה, אך אינני סובל מהן. שאלותי הן האם יש סיכוי שהאבחנה שלי מוטעית והאם כדאי לעשות בדיקה נוספת שתאשש או תפריך את האבחנה?

שלום רב ככל הנראה הדלקת כעת בהפוגה תחת הטיפול שאתה מקבל ולכן אתה לא חווה סימפטומים אם יש לך ספק לגבי האבחנה מציעה שתפנה לרופא גסטרו מטפל תרגיש טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס