דלקת חריפה איזה טיפול? אשמח לעזרה!

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

10/06/2020 | 07:56 | מאת: שלי

שלום, כבר שנתיים עם קרוהן שקט, לאחרונה היו לי כאבי בטן חזקים והתגלתה דלקת חזקה במעי, לקחתי אנטיביוטיקה חודש ולאחר מכן בmri התוצאה: גוש בקוטר של כ 7 ס"מ נראה מערב את הצקום והאילאום הטרמינלי כלומר יש דלקת מסה גדולה בבטן ימנית תחתונה. מה אפשר לעשות? הרופא מתלבט אם טיפול ביולגי יעזור או צריך ניתוח? אשמח לשמוע עוד דעות או רעיונות טבעיים הצעות אחרות כל דבר שיכול לעזור.. ממש דואגת תודה!

שלום רב יש הרבה פקטורים שצריכים להלקח בחשבון על מנת לקבל החלטה ולעיתים יש מספר אפשרויות שיכולות לבוא בחשבון. יש להתחשב באופי המחלה במידת המעורבות במעי, בהסטוריה התרופתית ובטיפול שקיבלת בזמן התקדמות המחלה. וכמובן בממצאי ההדמיה ולהעריך את הסיכוי של הטיפול התרופתי לטפל במסה הדלקתית שנוצרה. לא ניתן לייעץ כיצד להתקדם ללא הכרות והערכה של כלל הנתונים. מציעה שתפני לייעוץ מסודר של רופא גסטרו נוסף על מנת לקבל חוות דעת מסודרת. בהצלחה ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס