תסמינים של כאבי מפרקים והקשר לקוליטיס

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

07/06/2020 | 20:29 | מאת: שואל על כאבי מפרקים

שלום דר׳ מזה שבועיים בערך אני סובל מנמנום באצבעות יד וחולשה במפרק יד ימין והאצבעות. עשיתי בירורים mri ראש ועמוד שדרה צווארי הכל תקין. האם לזה יכול להיות קשר למחלת הקוליטיס ממנה אני סובל 16 שנים?

שלום רב כאבי מפרקים יכולים ללוות מחלות מעי דלקתיות, אך סימפטומים נוירולוגים ממוקמים מחייבים בירור כפי שציינת לשלילת מחלות אחרות, השפעת תרופות ויתכן אף קשר למחלת המעי אם כי הוא נדיר יחסית. מציעה להתייעץ עם נוירולוג מומחה לגבי אופי התלונות והסיבה להן ובהתאם לשקול קשר למחלת המעי. בברכה ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס