תרופה מחליפה לquantalan

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

03/01/2020 | 13:27 | מאת: יששכר

תודה על תשובתך אך מאחר שהבעיה נוצרה עקב ניתוח קיצור מעי גס החלק הקשור למעי הדק כנראה שהשסתום בחיבור בין המעי הדק למעי הגס הוסר וכך נוזל המרה גורם לשילשולים. הרופא רשם התרופה הנ"ל שקושרת את נוזל המרה וכך נמנעים השילשולים ומה שנובע מכך. לדעתו אין תרופה אחרת ולכן שאלתי אולי את מכירה תרופה אחרת והאם colestid יכולה לעזור. תודה על תשובה מהירה ממך.

שלום רב colestid הינה תרופה שעובדת במנגנון דומה לquantalan וזמינה בבתי המרקחת. היא אמורה לעזור לתסמינים הנובעים משלשול על רקע מעבר מהיר של מלחי מרה למעי הגס. תרגיש טוב ד"ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס