תרופה מחליפה לקואנטאלאן

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

30/12/2019 | 11:52 | מאת: יששכר

מאחר והתרופה quantalan לא נמצאת על המדפים אולי את יודעת איזו תרופה מחליפה אותה בנוגע לבעיות נוזל מרה במעי

שלום רב תרופה חלופית שזמינה ועובדת באופן דומה הינה colestid. בהצלחה ד״ר שניר

02/01/2020 | 18:30 | מאת: יששכר

תודה על תשובתך אך מאחר שהבעיה נוצרה עקב ניתוח קיצור מעי גס החלק הקשור למעי הדק כנראה שהשסתום בחיבור בין המעי הדק למעי הגס הוסר וכך נוזל המרה גורם לשילשולים. הרופא רשם התרופה הנ"ל שקושרת את נוזל המרה וכך נמנעים השילשולים ומה שנובע מכך. לדעתו אין תרופה אחרת ולכן שאלתי אולי את מכירה תרופה אחרת והאם colestid יכולה לעזור. תודה על תשובה מהירה ממך.

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס