דלקות חוזרות במשך תקופה ארוכה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

23/10/2019 | 08:55 | מאת: דוד

שלום דוקטור: כבר תקופה של שנה שאני סובל מכאבי בטן ושלשולים ועיצרויות לסירוגין. עברתי סידרה של בדיקות החל מגסטרו ששם נמצאה דלקת כרונית בלומינה פרופריה קפסולה שהדגים קפל מודלק בתריסריון. בבדיקת קלפרוטקטין תקין. לא נמצאו הליקובקטר פילורי ונשלל פרזיטים ומחלות אחרות. האם יכול להיות ibd?

שלום רב ממה שאתה מתאר עברת בירור אנדוסקופי של כל מערכת העיכול כולל בדיקת קפסולה ולא נמצאה עדות לדלקת פעילה. בשלב זה לא נראה כי מדובר במחלת מעי דלקתית כסיבה לסימפטומים שאתה מתאר. ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס