בודיזון שאלה.

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

31/03/2019 | 21:06 | מאת: צביקה

שלום אני חולה בקרוהן והציעו לי פעם לקחת בודיזון . רציתי לשאול כמה זמן נהוג לקחת את התרופה ולכמה זמן היא משפיעה? ואיזה תופעות לוואי הכי שכיחות שיהיו במהלך נטילתה? תודה.

שלום רב קורס טיפול בבודזון ניתן לרוב למשך 8-12 שבועות, ההשפעה המיטיבה שלו יכולה להמשך גם לאחר סיום הטיפול אך טיפול בסטרואידים אינו נחשב כטיפול לשמירה על רמיסיה במחלת קרוהן. תופעות הלוואי מטיפול בבודזון לטווח זמן קצר יכולות להיות הגברת תאבון, השפעה על מצב רוח, לעיתים השפעה על איזון סוכר ולחץ דם לסובלים מבעיות אלו. תרגיש טוב ד״ר יפעת שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס