שאלה קטנה לפני בדיקת קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

22/01/2019 | 19:52 | מאת: יניב

שלום דוקטור עשיתי בדיקת צואה של Clostridium difficile ag.  - Stool culture - parasites/ova stool וכל זה יצא שלילי אם יש דלקת במעי זה היה יוצא לאור באחד מהבדיקות האלה ???? אני כרגע סובל משלשולים דמיים כבר שבועיים.. עשיתי גם לפני שנה קולונוסקופיה בגלל דימום יחסית מאוד קטן ואז יצא טחורים פנימיים ופעם פעמיים שמתי משחה ועזבתי כי עבר .. פשוט עכשיו הדימום רב יותר גם בזמן ניגוב וגם בזמן של היציאה וגם יש לי ריבוי יצאיות לפחות 10 פעמים ביום במשך שבועיים .. אם אפשר אשמח מאוד לשמוע גם את דעתך המקצועי בנושא .. תודה רבה דוקטור מחכה לתשובתך...

שלום רב שלשול אשר נמשך שבועיים בהחלט יכול להיות על רקע זיהומי- וזו הסיבה לבצע תרביות צואה בראש ובראשונה, במידה והן יוצאות שליליות אך השלשול נמשך יש להמשיך בבירור. מציעה לפנות לרופא גסטרו על מנת להתייעץ בצורך בבירור נוסף. תרגיש טוב, ד"ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס