דיאטת קינגסטון קליניק

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

04/10/2018 | 20:52 | מאת: יוסף

האם שמעת על דיאטת קינגסטון קליניק / שיטת שטראוס, האם זה יכול להועיל לחולי קרוהן בתלקחות / ברמיסיה? תודה מראש

05/10/2018 | 00:06 | מאת: אחד

כאחד שעבר עשר שנות סבל מהקוליטיס והצליח לסיים עם הסבל. וניסה בדרך אין ספור דיאטות כאלה ואחרות שתמיד הסתיימו בכישלון, אני יכול לומר לך בלב שלם שלתזונה אין קשר לבעיות האלה, מהסיבה הפשוטה שהמזון הוא אינו מקור הבעיה. שום תזונה לא תגרום למערכת החיסון לתקוף, ושום תזונה לא תגרום למעכת החיסון להפסיק לתקוף. לצערנו בחדרי הניתוחים עברו וימשיכו לעבור אנשים שניסו את כל סוגי התזונה. ממליץ לך לקרוא את 36 שעות מאימורן.

14/10/2018 | 07:56 | מאת: ד"ר עירית אבני בירון

שלום אין לי הכרות עם דיאטה זו. מציעה באופן עקרוני לשלב כל התערבות תזונתית עם מעקב רפואי מסודר ועם המלצות של גסטרואנטרולוג מומחה לטיפול תרופתי במחלת הקרוהן בהצלחה דר' אבני

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס