שאלה קצרה אך חשובה.

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

27/07/2018 | 18:14 | מאת: אלון.

שלום רב, מדוע חולים המזוהים עם קרוהן, גם בשיגרה ויותר בהתלקחות, לא יכולים להתפנות לגמרי (כמו פעם לפני המחלה), אלה בקיטועים, כל פעם חוזרים להשלים בשירותים, וכל פעם קצת (גם לפי הרגשה, וגם,) לפי בטן תפוחה ונפוחה באופן תמידי? כמו כן האם ניתן לעשות משהו בעניין ספציפי זה, כגון לצרוך למשל מספר כפיות שמן זית ביום או משהו דומה אחר? תודה מראש על השאלה הכה חשובה!!!

27/07/2018 | 18:16 | מאת: אלון.

הכוונה הייתה; תודה מראש על התשובה הכה חשובה!!! כמובן.

29/07/2018 | 01:15 | מאת: אלון.

הרי שילשולים זה שם המשחק, אז איך עצירויות עם שילשולים???

29/07/2018 | 07:26 | מאת: ד"ר עירית אבני בירון

הי אלון. תבנית היציאות- המוצקות, התדירות, הדחיפות מושפעת מגורמים שונים בינהם- התזונה, נטיה טבעית של הגוף, מיקום הדלקת ובעיקר- פעילות הדלקת. לעיתים- גם כאשר הצלחנו להביא את הדלקת להפוגה מלאה- עדיין קים שינוי בתבנית היציאות עקב השפעה של הדלקת בתקופה שבה היתה קיימת, על אופן התרוקנות המעי הגס. לגבי התערבות ספציפית- כמובן שההמלצה תלויה בכל הגורמים שהזכרתי. דר' אבני

30/07/2018 | 12:35 | מאת: אלון.

תודה.

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס