החמרה.

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

24/05/2018 | 01:41 | מאת: שלום.

שלום רב, למרות שבמעקב אובד עצות. כמו כן מצטער מאוד על נוסח השאלה. בהתלקחות מזה תקופה ארוכה, לאחרונה החמרה. עקב ריבוי יציאות (נוזליות בד"כ), כאבי תופת באזור הסופי בעת התלתם (בקלון וברקטום), (ככל הנראה עקב נפיחויות ואדמומיות של האזורים). מה הכי רצוי וכדאי לעשות מקומית, כדי לנסות ולהפחית סימפטומים במקום פגוע ופגיע זה? כמוכן שמתי לב הערב בלבד על דימום בצבע שחור, בעת הניגוב, (תמיד היה אם היה, בצבע אדום), האם מצריך דאגה על יתר המידה? תודה על עזרתך, וסליחה מראש על נוסח השאלה.

29/05/2018 | 07:34 | מאת: ד"ר עירית אבני בירון

שלום מציעה לפנות לרופא המטפל ולהבדק בהקדם. ניתן להעזר גם ברופא המשפחה לקבלת משחה לאיזור הפריאנלי. רק בריאות דר' אבני

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס