שאלה חשובה בנושא צריכה בעת מחלה.

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

21/05/2018 | 18:58 | מאת: ש.

שלום רב, הפעם אני חושב שיודע את התשובה, אבל שואל בכל זאת ליתר ביטחון, (פשוט לא יכול למעוד עוד כרגע). קרוהן כשנתיים, עכשיו בתלקחות. רציתי לשאול אם ניתן לשתות מיץ רימון (סחוט וטחון, אבל טחון גם עם הגרעינים כמובן, אבל כמיץ מיימי לגמרי), ואם בכלל, במידה וזה מיץ אז האם אפשר הכל כגון; תפוחים (כולל הקליפה), נקטרינה, אפרסק וכדומה.. מעוניין להשלים קצת חוסרים של פירות וירקות שמזמן לא צרכתי. תודה מראש על תגובותך.

29/05/2018 | 07:31 | מאת: ד"ר עירית אבני בירון

שלום לא ניתן לתת תשובה חד משמעית מבלי להכיר את מיקום המחלה , את אופיה, האם קיימות היצרויות וכו'.ממליצה כמובן להתיעץ עם תזונאית ועד אז- להמשיך בתזונה הנוכחית מבלי התוספות שציינת. דר' אבני

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס