בודזון.

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

16/05/2018 | 18:05 | מאת: אמיר

שלום, קבלתי מהרופא שלי מרשם לבודזון. על פי הנחייתו, הוא אמר לי שבמשך חודשיים ראשונים אקח 9 מ"ג ליום , ובחודש שלאחר מכן - 6 מ"ג ליום. שאלתי היא אם רצוי לחלק את ה- 9 מ"ג לכדור אחד של 3 מ"ג - 3 פעמים ביום, ואותו דבר עם ה- 6 מ"ג - פעמיים ביום כדור של 3 מ"ג ? הרופא שלי נסע לחו"ל, ואין לי אפשרות לשאול אותו. תודה מראש

29/05/2018 | 07:39 | מאת: ד"ר עירית אבני בירון

שלום אמיר אני ממליצה לקחת את כל המנה בבוקר (3 כדורים של 3 מג או 2 כדורים של 3 מג') בברכה דר' אבני

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס