שינויים עקב התלקחות.

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

22/03/2018 | 15:01 | מאת: שלי.

שלום רב, חולה קרוהן בן 40 בהתלקחות. ברשותי שאלה בקשר למודולן: כאשר בתחילה בתור תוספת, (תוך כדי למידה כיצד משפיעה בהמשך)., מכיוון ש-ASA5 בתור עזרה ראשוניות, (אסקול, רפסאל, פנטזה) כבר לא עוזרים ומשפעים עלי כלל, מוריד אותם., ומכניס את המדולן בתור תוספת כאמור כרגע. האם ישנה חשיבות מתי לצרוך את המדולן (בתור תוספת) במהלכו של היום? האם ישנה המלצה לצרוך (במקום ו/או) בתור תוספת ארוחת הבוקר, בוהריים, צהריים או ערב? תודה מראש על תשובתך הכל כך חשובה!!

08/04/2018 | 19:17 | מאת: ד"ר עירית אבני בירון

שלום אני לא מכירה המלצה לצרוך בשעה ספציפית של היום. חשובה הכמות הכוללת הנצרכת.

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס