מחלת קרוהן וחשד למחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

15/03/2018 | 16:19 | מאת: נורית

בסד אני 18 שנה עם קרוהן ואימורן. כנראה אני אובחנתי עכשיו עם מחלת הנשיקה. מה הקשר ואם יש סיכונים כלשהם? תודה

17/03/2018 | 12:07 | מאת: ד"ר עירית אבני בירון

שלום קשה לענות תשובה מדויקת מכיוון שקיימם פרטים חשובים רבים אשר אותם לא ציינת -(גיל, פרטים לגבי מחלת הקרוהן, פרטים לגבי סוג הוירוס אשר גרם למחלת הנשיקה, עדות לחשיפה ישנה לוירוס, קוי טיפול נוספם אליהם נחשפת ). ממליצה להפנות את השאלה אל הגסטרואנטרולוג המטפל אשר יוכל לתת תשובה מפורטת ומדויקת יותר.

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס