אילאטיס ובדיקת וידאו קפסולה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

05/02/2018 | 20:44 | מאת: יוסי

שלום רב, בשל כאבי בטן מזה כמה חודשים בוצע קולונוסקופיה לפני חצי שנה בבדיקה נלקחה ביופסיה שחזרה עם תשובה focal mild ileitis, לאחר מספר חודשים בוצע בדיקת וידאו קפסולה שחזרה ללא שום ממצאים, הרופא גסטרו אמר שהיות והקפסולה חזרה ללא ממצאים אז הוא שולל ibd, כאבי הבטן כבר פסקו לפני חצי שנה ואיני סובל משום תסמינים אין כאבי בטן יציאות מוצקות רגילות, מזה אומר? יכול להיות שהיתי דלקת ועברה? תודה רבה

07/02/2018 | 18:57 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

מזה אומר? -- שהכל חלף יכול להיות שהיתה דלקת ועברה?ֿ -- בהחלט. זהום, למשל

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס