התיעצות. בנוגע לבת שלי מאובחנת כחולת קרוהן

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

26/12/2017 | 23:13 | מאת: שרית

ערב טוב בתי אובחנה כחולת קרוהן עקב יציאות מרובות וכאבי בטן חזקים מאד.הרופא נתן לה לעשות רשימה חיסונים היא עשתה פרוינר ונתן לה מנטו וחסיון נוסף שאחריו היא צריכה להתחיל טיפול תרופתי אימוראן.הבת שלי חוששת מהחיסוןנים האם חובה לעשות את החיסונים .אודה על העזרה .

27/12/2017 | 05:45 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

לא חובה עם זאת, זה בסופו של דבר צריך להיות לטובתה

27/12/2017 | 05:58 | מאת: שרית

בהמשך לתשובתך על פנייתי לגבי חיסונים לבת שלי שחולה בקרוהן.כתבת לי שלא חובה לעשות חיסונים אחרי הפרוינר אבל עדיף .השאלה מה מטרת החיסונים .החיסונים הם לחולי שחפת דלקת ריאות מה המטרה שלהם בהתיחס לחולה קרוהן תודה ויום טוב

30/12/2017 | 12:14 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

דלקת ראות שנגרמת על ידי חיידק בשם פנאומוקוק

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס