קרוהן

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

11/11/2017 | 19:24 | מאת: גלית

שלום. 1. רציתי לדעת האם יכול להיות קרוהן פעיל אבל שבמשך שנתיים שלוש אין שלשולים ( פרט לנניח פעם בכ 4-8 שבועות ) אלא אפילו עצירות? 2. האם עצירות זה אומר שהדלקת נמצאת ברמה נמוכה מאוד ולא פעילה ? או שיכולה להיות דלקת פעילה ומזיקה במקביל לעצירות בקרוהן? ( אציין שבדיקות הדם תקינות ) תודה רבה

18/11/2017 | 02:18 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

שלום גלית, שלום. 1. האם יכול להיות קרוהן פעיל אבל אין שלשולים אלא אפילו עצירות? -- כן 2. האם עצירות זה אומר שהדלקת נמצאת ברמה נמוכה מאוד ולא פעילה ? -- לא או שיכולה להיות דלקת פעילה ומזיקה במקביל לעצירות בקרוהן? -- כן תודה רבה -- מקווה שעזרתי

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס