קורטימנט וגלולות - תודה רבה רבה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

04/10/2017 | 07:25 | מאת: אנאל

תודה רבה ד״ר, ממה שהבנתי בהסבר שלך, אין חשש לפגיעה ביעילות הגלולה (ולכן אין סיכון להריון), אך מנגד קיימת עלייה בתופעות הלוואי מסטירואידים, זה נכון שכך הבנתי ? תודה רבה אין לי איך להודות לך! חג שמח, שנה טובה ומתוקה, ותודה בשנית על עזרתך לחולים כמוני עם מחלות מעי..

04/10/2017 | 15:26 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

אין חשש לפגיעה ביעילות הגלולה (ולכן אין סיכון להריון) -- נכון קיימת עלייה בתופעות הלוואי מסטירואידים -- נכוןֿ חג שמח, שנה טובה ומתוקה, ותודה בשנית על עזרתך -- בשמחה. חג שמח ושנה טובה גם לך

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס