בדיקת קולונסקופיה וגסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

27/09/2017 | 07:10 | מאת: מזל

בס"ד בוקר טוב עשיתי בדיקת קולונסקופיה וגסטרו סקופיה. נמצא שיש רירית האנטרום שנראית מעט ראקטיבית ? בקע סרעפתי ונלקחו ביופסיות. מה זה אומר? כמו כן בזמן הקולונסקופיה הבדעקה נעשת בכאב גדול ממש צעקתי בזמן הבדיקה והם טענו שהוסיפו מינון של חומר מטשטש יותר מהרגיל? יצאתי בטראומה מהבדיקה. מה הסיבה? לכאב הגדול שצרחתי ובכיתי מהכאב. תודה שנה טובה

01/10/2017 | 14:10 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

שלום מזל, שאלות חשובות אך את בפורום הלא נכון. כאן פורום מחלות קרוהן וקוליטיס. תנסי בפורום גסטרו כללי - או לברר ישירות עם הרופא שביצע את הבדיקה. בברכת חג שמח,

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס