שאלה שקשורה לשאלה קודמת

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

22/09/2017 | 22:06 | מאת: מקסים

שלום, רציתי שוב לשאול: לפי התיאור שלי- שאני מתאר שיש לי כאב באזור הLUQ שמתגבר בשכיבה על צד שמאל במיטה, מתגבר בשינוי תנוחה במיטה במעבר מצד לצד, לעיתים מקרין לחזה, ולעיתים כואב גם בלי קשר לשום דבר גם בישיבה או עמידה, והתחושה היא של איבר פנימי שנמחץ וכואב וזז- אם התלונות האלה לא מתאימות בהכרח לקרוהן, יש איזה כיוון מסוים שכדאי לי לבדוק אותו, במיוחד כשהתגלה אצלי לאחרונה קרוהן? אולי סיבוך כלשהו של קרוהן, אולי פגיעה כלשהי באיבר פנימי שקשורה לקרוהן? התייעצתי גם עם כירורג כי חשבתי על אופציה של בקע, הוא לא חושב שהתלונות מתאימות לבקע כלשהו אבל שלח אותי לU.S בטן באזור הLUQ. הכאב הזה גורם לי להיות מתוסכל ואובד עצות לחלוטין. אודה מאוד על עזרתך.

23/09/2017 | 12:22 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

שלום מאקסים, אתה שואל את אותה השאלה בדיוק, שוב ושוב, בווריאציות שונות. ברור לי עד כמה עניין הכאב מעיק לך. אין דרך לתת יעוץ פרטני על גבי הפורום. קיבלת הסבר כללי. אין לי מה להוסיף למה שכבר עניתי. לא יוכל לקדם את העניין יותר.

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס