תודה רבה על המענה, שאלת המשך

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

04/09/2017 | 00:20 | מאת: יוסי

מה הכוונה '' דלקת מינימלית עד כדי כך שאפילו אינה מכסה את כל הדגימות'' האם זה אומר שזה לא בהכרח קרוהן? כיוון שעוד לא הגעתי לרופא המטפל כי מחכה לבדיקת קפסולה שהפנה אותי הרופא שעשה לי קולונוסקופיה ולא הרופא המטפל וכשיהיה תוצאות אז ללכת עם כל המידע הזה לרופא גסטרו המטפל, האם יכול להיות שזה לא קרוהן? שזה האם יתכן שלא דרוש טיפול תרופתי ? יש לציין שאיני סובל מכאבי בטן במיוחד ולא משלשולים, והדבר היחיד שקישרתי לקרוהן היא הירידה בברזל כי אין עוד מחלות ידועות ברקע ובבדיקת דם סמוי בצואה יצא שלילית

04/09/2017 | 17:34 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

האם זה אומר שזה לא בהכרח קרוהן? -- אין לי אפשרות לענות לשאלה מסוג זה בפורום. מדובר ביעוץ.

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס