ביופסיה לאחר קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

08/08/2017 | 15:31 | מאת: אהרי

עברתי קולונוסקופיה, נלקחו ביופסיות מרירית בterminal ileum ובrectum. בתוצאות של הביופסיה רשום כך: לגבי הרקטום כתוב:normal colonic mucosa. לגבי terminal ileum כתוב: ileal mucosa wild eosinophilia, no additional changes. בהערות למימצא כתוב: כמה תאי דלקת לא ספציפיים באיליום. אשמח לדעת מה אומרות תוצאות אלו. יצויין שבקולונוסקופיה עצמה התוצאה היתה תקינה.

11/08/2017 | 00:34 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

יצויין שבקולונוסקופיה עצמה התוצאה היתה תקינה. -- וכך גם הביופסיות

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס