קרוהן עם הצרות

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

11/06/2017 | 16:31 | מאת: נמרוד

שלום יש לי קרוהן עם קצת הצרות לפי ההדמיה. עד כה לא ידוע על חסימות. בגלל זה נמנעתי כבר שנה וחצי מלאכול כמעט שום דבר פרט ללחם לבן וביצים וזה לא טוב. הדיאטנית אומרת שאין ברירה וחייב להעיז יותר. באומץ רב... ניסיתי היום בצהריים 70 גרם תפוח אדמה בתנור עם 60 גרם מלון. 1. האם זה ניסוי סביר? זה לא מסוכן? 2. אם זה מפריע בהצרות תוך כמה זמן אמורים להרגיש את זה? 3. איך חולים עם הצרות יכולים לדעת מה הגבולות כמה אפשר לנסות? אני מאוד חושש מצד שני מרגיש חלש מאוד מתת תזונה. תודה רבה

16/06/2017 | 23:39 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

1. האם זה ניסוי סביר? זה לא מסוכן? -- אני מבין שזאת הייתה ההמלצה של יועצת תזונה שמכירה אותך לפרטי פרטים. 2. אם זה מפריע בהצרות תוך כמה זמן אמורים להרגיש את זה? -- מספר שעות 3. איך חולים עם הצרות יכולים לדעת מה הגבולות כמה אפשר לנסות? -- ניסוי וטעיה

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס