סליחה על החוצפה.. מעוניינת..

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

01/05/2017 | 16:34 | מאת: שנאל

היי, סליחה על החוצפה, שמעתי המלצות רבות וטובות עלייך, מעוניינת להגיע לפגישה ולהיות פציינטית שלך, אני שייכת לקופת חולים כללית - אשמח לשמוע פרטים היכן אתה מקבל, ומהו צפי התורים? זה מאוד חשוב לי , יש לי קוליטיס (מסוג פרוקטיטיס) כ3 חודשים, רשמתי לך כמה פעמים בפורום, מאז הגילוי אין שום שיפור במצבי, יש לי דם חום בכמויות גדולות (כנראה שהמקור הוא חלקים רחוקים יותר במעי הגס) אשמח מאוד לתשובתך!

02/05/2017 | 11:33 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

שלום שנאל, זה בסדר, תרגישי נוח עם הבקשה. מרפאת מעי דלקתית מכון גסטרו בילינסון (פ״ת) ֿ03-937-7241 שלוחה 5 [email protected] תגידי למנהלת משרד (עינב) שאת מהפורום האינטרנטי שלי התורים אינם ארוכים (לרוב) חג שמח

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס